Contact

Articole

Oportunitati noi pentru companii in 2021 - prin abonamentul de monitorizare licitatii licitatia.ro
Un abonament la serviciile licitatia.ro ofera managerilor companiilor acces la mii de oportunitati de afaceri zilnic, filtrate pe domenii de activitate si expediate prin e-mail la cateva ore de la publicarea lor. Abonamentul licitatia.ro este un instrument eficace pentru orice manager, director vanzari, sau sef departament
Certificat Digital SEAP
Certificatul digital SEAP da accesul ofertantului sau autoritatii contractante in sistemul SEAP.
Autentificare esuata SEAP - SICAP
Ce sa faci daca intampini o eroare pe SEAP
3 lucruri utile de stiut despre e-licitatie.ro (SEAP)
Tot ce e nevoie sa stii despre inregistrarea in SEAP
122 de institutii publice asteapta oferte la licitatii publicate in jud. Constanta
Conform site-ului licitatia.ro, in judetul Constanta, de la inceputul anului pana in prezent au fost publicate peste 6645 de anunturi de achizitii publice.
Achzitionare pozitii SEAP
Pozitiile de catalog din SEAP, va ofera posibilitatea de a depune oferta in catalogul electronic, de pe SEAP si autoritatile publice va pot vedea oferta si o pot accepta.
Cum sa-ti cresti vanzarile pe timp de pandemie
Cum sa cresti vanzarile pe timp de pandemie? Aceasa intrebare ii framanta acum pe multi antreprenori, manageri, sau chiar angajati. Statul Român cumpără servicii, lucrari și produse zilnic, chiar si pe timp de pandemie. Sute de licitații în valoare de milioane de euro sunt listate in fiecare zi ! Piata achizitiilor publice reprezinta 9-10% din PIB din Romania. La un PIB de 239,6 miliarede USD in 2018, achzitiile publice ar reprezenta peste 21 miliarde USD.
Inregistrare firma in SEAP
SEAP ( Sistemul Electronic de Achizitii Publice) este platforma online unde autoritatile publice sunt nevoite sa depuna anunt de achizitie, iar ofertantii depun ofertele pe aceeasi platforma.
Cauti licitatii publice Romania?
Licitatiile publice au ca scop principal gasirea celui mai potrivit ofertant pentru realizarea unei lucrari din domeniul public. Licitatia publica se bazeaza pe principiul economic al concurentei, tocmai pentru ca autoritatile contractante sa se bucure de serviciile operatorilor economici care se potrivesc cerintelor lor si, bineinteles, bugetului stabilit.
Cauti SEAP?
Seap este o platforma electronica care asigura transparenta achizitiilor publice, astfel autoritatile publice isi achizitioneaza, prin mijloace electronice bunurile si serviciile necesare.
Cauti lucrari noi?
Doresti sa ai mai multe lucrari, dar nu stii unde sa le cauti? Licitatia.ro iti sta la dispozitie cu un numar mare de licitatii de lucrari pe diferite domenii. Pe baza unui abonament la site-ul nostru, beneficiezi de licitatiile monitorizate in functie de necesitatile firmei tale si ai acces la date, documentatii si detalii date de catre organizator.
Inregistrare firma in SEAP
Inregistrare firma in SEAP ​Firmele care doresc sa participe la licitatiile publice organizate de autoritati contractante (institutii publice), publicate pe SEAP trebuie sa isi inregistreze firma pe aceasta platforma. ​Inregistrarea firmei in SEAP permite firmei inregistrate sa publice ofertele pe platforma si sa participe efectiv la licitatiile cu statul, astfel avand sansa de a castiga licitatii publice.
E-licitatie DUAE
DUAE (Documentul Unic de Achizitie European) este un document care faciliteaza participarea operatorilor economici la procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publica si reduce sarcinile administrative pentru autoritatile contractante.
Achizitii directe
Autoritatiile contractante au dreptul de efectua achizitii directe. Aceste achizitii directe pot fi de produse, servicii sau lucrari, in masura in care valoarea estimata a achizitiei, fara TVA, este mai mica decat pragurile valorice prevazute in Lege.
PLANURI DE ACHIZITIE
PLANURI DE ACHIZITIE. Planul anual de achizitii reprezinta nevoia de achizitii a unei Autoritati contractante pentru un anumit an. Toate achizitiile pe care autoritatile contractante le pot initia in sistem sunt aprobate si se regasesc in planurile anuale de achizitii publicate.
Licitatii atribuite
Licitatii atribuite. Licitatiile atribuite sunt anunturile prin care autoritatea contractanta publica informatii privind contractele incheiate ca urmare a finalizarii unei proceduri de achizitie.
Licitatii TED
Licitatii TED. TED (Tenders Electronic Daily) este versiunea on-line a suplimentului la Jurnalul Oficial al UE, dedicat achizițiilor publice din Europa.TED publică anual 746.000 de anunțuri de achiziții publice, dintre care 235.000 de proceduri de ofertare în valoare de aproximativ 545 de miliarde EURO.
LICITATII PUBLICE
LICITATII PUBLICE. Licitatiile publice se definesc prin vanzarea sau achizitia facuta public de catre o autoritate contractanta (primarie, scoala, spital, etc) sub reguli speciale, a unui produs sau serviciu.
Evaluarea impactului Pandemiei cu Covid 19 asupra activitatii firmelor ce participa la licitatiile publice
Evaluarea impactului Pandemiei cu Covid 19 asupra activitatii firmelor ce participa la licitatiile publice
LICITATII IN PERIOADA MAI GREA PENTRU FIRMELE DIN ROMANIA
LICITATII IN PERIOADA MAI GREA PENTRU FIRMELE DIN ROMANIA
LICITATII IN PERIOADA PANDEMIEI
LICITATII IN PERIOADA PANDEMIEI
Participa la licitatii fara stresul cautarii lor
Doresti sa participi la licitatii, sa scapi de cautari si sa castigi timp? Noi te putem ajuta!
Participa la licitatii fara stresul cautarii lor
Doresti sa participi la licitatii, sa scapi de cautari si sa castigi timp? Noi te putem ajuta!
Cum îmi rennoiesc certificatul digital SICAP?
Cum îmi rennoiesc certificatul digital seap/sicap?
ÎNREGISTRAREA ÎN SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZIȚII PUBLICE (SEAP/SICAP). CREARE CONT SEAP/SICAP. OBȚINERE CERTIFICAT DIGITAL.
Reprezinți o Firmă și vrei să participi la licitații publice, să depui oferte pe noua platformă SEAP/SICAP?
Îți expira în curând certificatul digital SICAP
​Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta de reinnoire a certificat digital.
Cum îmi rennoiesc certificatul digital seap/sicap
​Pentru reînnoirea certificatului digital se efectueaza următorii pași:
Cum îți înregistrezi firma pe site-ul SEAP? Care este procedura?
​Inainte de a putea utiliza platforma SEAP/SICAP este necesar sa parcurgeti procedura de inregistrare.
LICITAȚII SICAP
​Ai nevoie de cineva care să monitorizeze licitațiile de pe domeniul tău de interes? Ne ocupăm noi de monitorizarea licitațiilor pentru tine!
CE ESTE SEAP/SICAP?
SEAP este o platformă electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice. Prin interemediul platformei SEAP, autoritățile publice iși achizitionează, prin mijloace electronice, bunuri și servicii necesare desfășurării activității, sau lucrări pentru unitatea administrativă în cauză.
CUMPARARI DIRECTE SEAP
Sistemul ofera operatorilor economici posibilitatea gestionarii unui catalog electronic de produse / servicii / lucrari numite in continuare repere de catalog. Catalogul electronic constituie baza achizitiilor de tip cumparare directa.
Cum îmi recuperez certificatul digital SEAP/SICAP
Este foarte simplu! Completeaza formularul de comanda pe www.licitatiisicap.ro și scapa de griji.
Inregistrara agentului economic în SEAP/SICAP
Inainte de a putea utiliza platforma SEAP/SICAP este necesar sa parcurgeti procedura de inregistrare.
Îți expira în curând certificatul digital SICAP?
​Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta de reinnoire a certificat digital.
ÎNREGISTRARE RAPIDĂ SEAP
​Înainte de a putea utiliza platforma SEAP/SICAP este necesar să parcurgeți procedura de înregistrare.
Cum îmi recuperez certificatul digital SEAP/SICAP?
Completeaza formularul de comanda pe ​www.licitatiisicap.ro și scapa de griji
NOUL SEAP
Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
GHID INREGISTRARE SICAP
De ce am avea nevoie de un GHID de ÎNREGISTRARE in SICAP? E simplu. Fară un ghid de înregistrare o simpla înregistrare în SICAP poate devenin puțin mai complicată. Înainte de a putea utiliza platforma SICAP este necesar să parcurgeți procedura de înregistrare.
CE ESTE SEAP?
SEAP este o platformă electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice.
Cum îți înregistrezi firma pe site-ul SEAP? Care este procedura?
In cadrul acestei proceduri, un operator SEAP va verifica identitatea dumneavoastra si a organizatiei pe care o reprezentati. In urma verificarii veti primi un certificat digital pe care il veti utiliza alaturi de contul de utilizator si parola alese in procesul de inregistrare pentru a va autentifica in sistem.
REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP
​Certificatul Digital SEAP are valabilitate de 2 ani. În ultimele 30 de zile de valabilitate certificatul digital se poate reinnoi printr-o procedura simpla, direct din contul tău.
CUMPĂRARE POZIȚII CATALOG SEAP
Orice operator economic cu drepturi specifice poate defini repere in propriul catalog electronic in limita numarului de pozitii gratuite sau cumparate.
PROCEDURA DE REÎNNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP
​Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital îți poți reînnoi certificatul digital printr-o procedură simplă, direct din contul tău.
Inregistrarea agentului economic în SEAP/SICAP
​Inainte de a putea utiliza platforma SEAP/SICAP este necesar sa parcurgeti procedura de inregistrare.In cadrul acestei proceduri, un operator SEAP va verifica identitatea dumneavoastra si a organizatiei pe care o reprezentati
CREARE CONT IN SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE
Vreți sa participati la licitatii prin platforma SICAP? Totul devine mult mai simplu cu ​https://www.licitatiisicap.ro/ . Cere ​acum o oferta de creare cont și consultantii vor face toată procedura pentru dumneavoastră!
DESCARCARE CERTIFICAT DIGITAL SEAP
După finalizarea procesului de înregistrare sau reînnoire / recuperare și după emiterea certificatului digital operatorii SEAP/SICAP trimit un e-mail prin care anunță emiterea certificatului digital și posibilitatea de descărcare a acestuia)
ÎNREGISTRARE RAPIDĂ SEAP
Înainte de a putea utiliza platforma SEAP/SICAP este necesar să parcurgeți procedura de înregistrare. În cadrul acestei proceduri, un operator SEAP va verifica identitatea dumneavoastră și a organizației pe care o reprezentați. În urma verificării veți primi un certificat digital pe care îl veți utiliza alături de contul de utilizator și parola alese în procesul de înregistrare pentru a vă autentifica în sistem.
Cerere recuperare certificat digital SEAP/SICAP
Cerere de acces la facilitatea electronica de recuperare certificat digital SEAP/SICAP de tip formular se adreseaza ofertantilor a caror certificat digital a expirat sau date de descarcare ale certificatului digital au fost pierdute
Cum îmi cumpăr poziții pentru catalogul electronic SEAP/SICAP?
Cum îmi cumpăr poziții pentru catalogul electronic SEAP/SICAP?
REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP
Certificatul Digital SEAP are o valabilitate de 2 ani. În ultimele 30 de zile de valabilitate certificatul digital se poate reinnoi printr-o procedura simpla, direct din contul tău.
CUMPARARI DIRECTE SEAP
CUMPARARI DIRECTE SEAP
Cum sa faci bani lucrand cu statul?
Cum sa faci bani lucrand cu statul? Raspunsul e simplu, participi la licitatiile publice! Cum poti participa la licitatii?
Cum sa reusesti in jungla licitatiilor publice?
Cum sa reusesti in jungla licitatiilor publice?
Inregistrare agentului economic in SEAP/SICAP
Inregistrara agentului economic in SEAP/SICAP
Cum sa faci bani lucrand cu statul?
Cum sa faci bani lucrand cu statul?
5 Motive pentru care nu trebuie sa iti faci un abonament de monitorizari licitatii publice!
5 Motive pentru care nu trebuie sa iti faci un abonament de monitorizari licitatii publice!
Licitatii publice imobiliare
Licitatii publice imobiliare
Licitatii SEAP
Licitatii SEAP
Licitatii publice auto
Licitatii publice auto
Licitatii publice anaf
Licitatii publice anaf
Licitatii publice executari silite
Licitatii publice executari silite
Licitatii publice constructii
Licitatii publice constructii
Licitatii publice seap
Licitatii publice seap
Harta Achizitiilor Publice din Romania
Harta licitatiilor publice din Romania Licitatia.ro va pune la dispozitie in premiera harta achizitiilor publice din Romania. Astfel puteti vedea: Cate licitatii au fost publicate in judetul dumneavoatra. Top 10 autoritati dupa numarul licitatiilor publicate si multe alte informati
Reducere la monitorizarea licitatiilor SEAP, SICAP
25% Reducere la monitorizarea licitatiilor SEAP/SICAP
Top 10 curiozitati cu licitatiile publice din 2017 oferite de Licitatia.ro
Top 10 curiozitati cu licitatiile publice din 2017 oferite de Licitatia.ro
Cum se stabileste pasul de licitare pentru licitatiile de vanzari bunuri
Cum se stabileste pasul de licitare pentru licitatiile de vanzari bunuri
Acte necesare pentru participarea la licitatiile organizate de ANAF:
Acte necesare pentru participarea la licitatiile organizate de ANAF
SICAP
Conform informatiilor publicate pe site-ul e-licitatie.ro s-a lansat spre testare noul sistem electronic de achizitii publice disponibil in sectiunea SICAP DEMO. Pentru verificarea si testarea functionalitatilor acestuia va trebui sa va inregistrati accesand sectiunea SICAP DEMO – INREGISTRARE unde veti selecta tipul de entitate dorit de dumneavoastra . Fiind vorba despre o aplicatie de testare, dupa inregistrare veti putea sa va logati cu contul de utilizator si parola alese de dvs. fara sa trebuiasca sa instalati un certificat digital. Este precizat faptul ca n viitorul apropiat, se vor transmite spre testare publica si celelalte functionalitati ale acestui nou sistem.
Licitatii cu valoare de peste 33 milioane lei pentru achizitii autovehicule noi
In ultima perioada, licitatiile auto au suferit cresteri semnificative, doar luna aceasta site-ul LICITATIA.RO monitorizand 710 licitatii, cu 535 mai multe decat anul trecut, cand tot in aceeasi perioada au fost monitorizate doar 175 licitatii publice.
Care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achizitiile publice
Pentru a afla din timp de achizitiile publice ce urmeaza sa fie publicate de autoritati poti monitoriza cu ajutorul site-ului licitatia.ro cele 3 tipuri de anunturi publicate de autoritati pentru a anunta din timp ce intentii de achizitii au.
Planul de achizitii
Planul de achizitie este un: “instrument managerial utilizat pentru planificarea şi monitorizarea portofoliului de procese de achiziţie la nivel de autoritate contractantă. El se elaborează pe baza referatelor de necesitate transmise de compartimentele autorităţilor contractante şi cuprinde totalitatea contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru pe care autoritatea contractantă intenţionează să le atribuie în decursul anului următor. ”
A aparut un nou tip de anunturi de achizitii publice
Consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autoritatilor contractante de a organiza consultari cu piata inainte de a realiza o achizitie si invitarii la consultare a autoritatilor publice, a expertilor independenti si a operatorilor economici.
SICAP - Noul sistem de achizitii publice
Incepand cu data de 31 iulie — 1 august, vom putea vedea, într-o faza de testare nationala si testare la liber pentru toti utilizatorii, noul sistem de achizitii publice, celebrul SICAP, care va inlocui SEAP. Noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice – SICAP –, care înlocuieşte vechiul SEAP, este disponibil de astăzi, 2 aprilie. Acesta este unul dintre cele mai moderne sisteme din Europa, susţine Agenţia pentru Agenda Digitală a României (AADR)
Licitatia.ro - 274 de licitatii amenajare spatii verzi publicate in 2015
Potrivit unui studiu realizat de site-ul licitatia.ro, in anul 2015 au fost publicate 274 de licitatii privind amenajarea spatiilor verzi, cu 51 de licitatii mai multe ca in 2014. In anul 2016 putem observa o crestere a numarului de licitatii pe acest domeniu, daca e sa luam in calcul faptul ca in perioada 01.01.2016-29.02.2016 au fost organizate 53 de astfel de licitatii, cu 10 mai multe fata de aceeasi perioada a anului 2015, cand au fost 43 de licitatii publicate.
Licitatia.ro-Oferta Black Friday 2017
Oferta Black Friday pana la-50 la suta reducere la abonamentele licitatia.ro !
CODURI CPV
CPV – inseamna: Common Procurement Vocabulary (Vocabularul Comun al Achiziţiilor Publice)
REDUCERI la abonamentele licitatia.ro
Comanda orice pachet de monitorizare licitatii pana in data de 30.09.2015 si beneficiezi de 15% REDUCERE.
Top 5 licitatii ciudate organizate in 2015
Licitatia.ro, lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice, va prezinta topul licitatiilor ciudate publicate in anul 2015
Evolutia achizitiilor publice din domeniul constructiilor de drumuri si poduri
Anul 2015 s-a promis a fi un an plin de realizari in ceea ce priveste constructia de drumuri, repararea si intretinerea acestora. Potrivit unei statistici realizata de catre echipa licitatia.ro, intr-adevar numarul achizitiilor publice organizate anul acesta pentru constructia si reparatia de drumuri si poduri a crescut. Daca anul trecut in perioada 01.01.2014-02.09.2014 au fost publicate 1.128 de lucrari, anul acesta in aceeasi perioada, numarul acestora a crescut la 1.866 de licitatii.
Noi posibilitati de dezvoltare pentru SRL-D-urile de pe piata IT
Anul 2015 a venit cu multe oportunitati pentru tinerii intreprinzatori. Statul Roman a implementat cateva programe privind sprijinul financiar pentru lansarea unei afaceri.Daca statul a venit in sprijinul tinerilor pana in momentul infiintarii, datoria debutantilor este sa se mentina si sa evolueze pe piata. Chiar daca multi incearca sa obtina contracte si sa colaboreze cu intreprinderi din afara tarii, ei nu trebuie sa uite ca oportunitati exista si in Romania. Una dintre modalitatile de a se dezvolta este intrarea pe piata achizitiilor publice. Potrivit site-ului licitatia.ro, in momentul de fata sunt 83 licitatii active din domeniul software, web design, programe informatice.
Unde gasesti apartamente si terenuri la pret de chilipir?
Licitatiile publice de vanzare reprezinta valorificarea bunurilor confiscate sau intrate in proprietatea privata a statului, conform legii. Licitatia.ro ofera posibilitatea de a achizitiona constructii, terenuri, utilaje, mijloace auto, etc, la preturi foarte mici, majoritatea licitatiilor fiind organizate de catre Lichidatori judiciari, Executori judecatoresti, Directii Generale a finantelor publice, banci etc.
Oportunitati unice pentru firmele de transport
Potrivit unui studiu realizat de licitatia.ro, in perioada 01.01.2015- 31.05.2015 s-au publicat 257 de licitatii care au ca scop achizitia serviciilor de transport.
RÓLUNK - licitatia.ro, közbeszerzés figyelés
A licitatia.ro oldal Románia egyik legátfogóbb adatbázisa, több mint 10 év tapasztalattal rendelekezünk az aukciók megfigyelésének piacán. Szakszerű közbeszerzés figyelés mellett lehetőség van saját beszerzések szervezésére, valamint termékek/ szolgáltatások hirdetésére is a TERMÉKKATALÓGUSBAN. Románia és az Európai Unió országainak összes megjelent közbeszerzési hirdetménye mellett számos egyéb forrásból is gyűjtünk értékhatár alatti beszerzéseket. A licitatia.ro oldal új üzleti lehetőségeket kínál
ÜBER UNS - licitatia.ro, Öffentliche Ausschreibungen
Licitatia.ro informiert seit 2004 täglich über neue Aufträge, damit Sie immer hochaktuell informiert sind und niemals eine für Sie wichtige Ausschreibung verpassen können. Unsere Seite stellt Ihnen eine professionelle Dienstleistung zu Verfügung, um Aufträge verfolgen zu können, eine Online-Plattform für die Veröffentlichung und Durchführung von Private Ausschreibungen und die Möglichkeit Direkteinkäufe durchzuführen durch unsere Produktkatalog Rubrik.
Information about licitatia.ro - tender monitoring
Licitatia.ro is an tender monitoring website, with over 10 years of activity on the public procurement market. We offer professional tender monitoring services, online platform for organizing / publishing tenders, and also the possibility of organizing direct acquisitions, through the section PRODUCT CATALOGUE. We monitor hundreds of sources daily and send the tenders you are interested in, both from Romania and the EU, on your e-mail
Licitatia.ro per aziende in Italia (Licitatia.ro pentru companiile din Italia)
Licitatia.ro è uno sito di monitoraggio delle aste, con un'attività di oltre 10 anni sul mercato delle pubbliche acquisizioni. L'abbonamento al nosto sito significa la collaborazione con un partner di fiducia, godendosi così dell'esperienza maturata nei 10 anni d'attività.
De ce este important sa apelezi la un serviciu profesional de monitorizare licitatii?
Multe companii incearca sa se ocupe singuri de monitorizarea licitatiilor si de selectarea pe domeniul de activitate, neluand in seama gama de servicii furnizate de un specialist in domeniu. Intra-adevar, unii reusesc, insa marea majoritate se plafoneaza. Multe companii, din cauza neinformarii la timp, pierd contracte importante, care probabil le-ar fi adus un plus de recunoastere pe piata in care activeaza si o crestere a afacerii.
Care este procentajul constructiilor noi, din totalul lucrarilor publice?
Achizitiile publice reprezinta un barometru al unei economii. Modul in care sunt cheltuiti banii publici arata gandirea,startegia, caracterul, constiinta si viziunea unei tari. De cemajoritatea oraselor din Romania sunt din punct de vedere al constructiilor ca niste Orase Medievale?Drumurile din orase/sate sunt inguste, trotuarelea aproape lipsesc, iar spatii verzi sau parcuri foarte putine?
Lictatia.ro -1 din 3 licitatii publice sunt vizualizate de pe un smartphone
De la an la an, numărul utilizatorilor de smartphone-uri creşte semnificativ, ele devenind cele mai populare dispozitive mobile. Pe măsură ce comunicarea clasică pe telefon prin apeluri şi mesaje scade, creşte numărul funcţiilor folosite precum şi comunicarea online. Acest aspect poate fi observat şi la numărul persoanelor care preferă vizualizarea licitaţiilor publice de pe telefonul mobil. În anul 2014 s-a înregistrat o creştere de 86% a celor care folosesc pentru vizualizarea achiziţiilor publice pe site-ul licitatia.ro, faţă de anul precedent.
Cât au cheltuit instituţiile publice în 2014 pentru achiziţia de autovehicule noi?
In urma studiului realizat de siteul de licitatii publice LICITATIA.RO in anul 2014, autoritatile publice, dar si alte firme si companii, au cheltuit mai multi bani fata de 2013 pentru achizitia de autovehicule, in scopul dotarii parcurilor auto proprii.
ACHIZITII DE PESTE 6 MILIOANE LEI PENTRU AMBARCATIUNI IN ANUL 2014
Licitatia.ro a monitorizat de la inceputul anului si pana in prezent 11 licitatii pentru achizitia ambarcatiunilor. Licitatia.ro a monitorizat de la inceputul anului si pana in prezent 11 licitatii pentru achizitia ambarcatiunilor.
Noile directive date de UE in domeniul achizitiilor publice
Actele de modificare a noilor directive în domeniul achizițiilor publice adoptate de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au fost publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L94 din 28 martie 2014.
Noi oportunitati pentru fermierii romani - achizitiile publice de produse agricole
Conform unui studiu facut de licitatia.ro multi din fermierii Romani nu stiu ca pot sa-si vanda produsele participand la licitatiile publice organizate de institutiile statului. Zilnic sunt publicate zeci de licitatii de achizitii produse agricole : fasole, cartofi, mere etc, sau produse lactate achizitii de urda, branza, telemea, lapte, unt, smantana etc.
Vizualizarea documentelor cu extensia .p7s
ShellSAFE Verify deschide și verifică orice tip de document semnat electronic, indiferent de furnizorul certificatului și aplicaţiei cu care au fost semnate documentele, atâta timp cât se respectă prevederile Legii 455/2001 prinvind semnătura electronică.
13 milioane de lei pentru Achizitii Publice de carne si produse din carne
Conform unui studiu facut recent de licitatia.ro , in primele 2 luni ale anului 2014 au fost anuntate 33 de licitatii de achizitii publice de carne si produse din carne de porc , vita si pui cu o valoare estimata la 13.140.000 de lei.
Cât au cheltuit instituţiile publice în 2013 pentru achiziţia de autoturisme noi ?
In urma unui studiu realizat de licitatia.ro, in 2013 s-au atribuit 272 contracte de achizitii publice in categoria autovehicule, cu o valoare totala de 223,6 milioane lei.
Peste 60% din abonatii licitatia.ro au castigat cel putin o licitatie publica
Conform unui sondaj facut in ianuarie de licitatia.ro, 2 din 3 abonati la serviciul de monitorizare licitatii au castigat cel putin o licitatie in perioada contractului.
Licitatii publice pentru retehnologizare de 15 miliarde lei.
Pe site-ul licitatia.ro. de la inceputul anului si pana in present au fost monitorizate peste 1.300 de licitatii publice pentru retehnologizare, marea majoritate fiind finantate prin fonduri europene.
3 tehnici simple de crestere a vanzarilor
Fiecare afacere creste odata cu vanzarile pe care le produce. Desi in contextul recesiunii economice, vanzarile au reprezentat segmentul cel mai afectat, va prezentam trei metode simple, dar eficiente prin care va puteti creste cu usurinta volumul vanzarilor: instruire personal, intrarea pe piete noi, campanii promotionale
Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP/SICAP prod e-licitatie). Afla cum functioneaza.
Aflati modul in care functioneaza Sistemul electronic de achizitii publice din Romania, SEAP si procedura de achizitie.
Ce nu stiati despre licitatiile publice din anul 2013
În data de 13 decembrie 2013 a fost adoptat Regulamentul Comisiei Europene nr. 1.336/2013.
Modificări ale pragurilor aplicabile procedurilor de achiziție publică
În data de 13 decembrie 2013 a fost adoptat Regulamentul Comisiei Europene nr. 1.336/2013.
Ordin privind aprobarea Procedurii simplificate aplicate de beneficiarii privati in cadrul proiectelor finantate din instrumente structurale
Prezenta procedura descrie principiile si etapele minime pe care sa le parcurga beneficiarii privati care achizitioneaza produse, servicii sau lucrari in cadrul proiectelor finantate din instrumente structurale.
Modificarea procedurii de achizitii publice pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul private
Vesti noi pentru beneficiarii din mediul privat care acceseaza fondurile europene, a fost adoptata o noua procedura care traseaza directivele pe care acestia trebuie sa le urmeze.
O noua tendinta "Amenajarea spatiilor verzi"
Daca va intrebati care mai sunt tendintele in business-ul romanesc ?! Ce lucrari au mai scos la licitatie primariile, aflati conform unui studiu realizat de licitatia.ro ; "vedetele" au fost licitatiile in domeniul amenajarilor de spatii verzi.
Ghid pentru achizitii publice
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre achizitii publice, principiile, actele normative din domeniul achizitiilor publice si procedura de desfasurare a licitatiilor le gasiti in acest ghid.
Proiect de lege – modificari in legislatia de achizitii publice
O serie de detalii in legislatia de achzitii publice, intre care valorile minime ale contractelor pentru "experienta similara" ce pot fi cerute, sau continutul declaratiei pe propria raspundere pentru indeplinirea cerintelor, fac obiectul unui proiect de Hotarare care va modifica HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica din OUG nr. 34/2006, publicat de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.
Totul despre licitatii
Descoperiti istoria licitatiilor publice, tipurile de licitatii practicate in present si practicile ilegale care pot aparea pe parcursul desfasurarii unei licitatii.
Desfasurarea licitatiilor publice
Aflati modul de desfasurare a licitatiilor publice, modul de informare, caietele de sarcini, documentatia de atribuire etc. toti pasii care trebuie parcursi pentru a participa la licitatiile publice.
Ceea ce trebuie sa stiti despre licitatiile online
Aflati totul despre licitatiile online, considerat un model de success in domeniul afacerilor.
Licitatii. Executari silite
Aflati procedura de executare silita declansata in urma unei hotarari judecatoresti.
Licitatii publice Bucuresti
Descrierea situatiei Capitalei Romaniei in ceea ce priveste publicare licitatiilor publice si pozitionarea acesteia din punct de vedere economic in topul celor mai bune tari pentru dezvoltarea unei afaceri.
Bunurile scoase la licitatie de catre banci
Aflati procedura de scoatere la licitatie prin executari silite a imobilurilor si pasii de urmat in vederea participarii la licitatii.
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre e-licitatie.ro
Descrierea site-ului e-licitatie.ro, functionalitatea acestuia, modul de utilizare si operatorul sistemului electronic
Cerere de oferte
Aflati importanta cererii de oferta, procedura de aplicare a cererii de oferta potrivit ART.124 OUG 34/2006 si alte lucruri importante legate de acestea.
Publicarea anunturilor de participare
Aflati ce inseamna anunturile de participare, care sunt obligatiile autoritatilor contractante in momentul transmiterii acestora spre publicare si unde trebuie sa se publice acestea potrivit legii.
Descoperiti lumea achizitiilor publice
Aflati detalii despre sistemul achizitiilor publice, elementele component, autoritatile acre reglementeaza sistemul de achizitii publice si principiile care stau la baza acestora.
Despre licitatiile publice de vanzare
Licitatiile publice de vanzare reprezinta valorificarea bunurilor confiscate, sau intrate in proprietatea privata a statului, conform legii. Procedurile de valorificare a stocurilor intra in atributia Ministerului de Finante care publica aceste licitatii de vanzare pe site-ul ANAF in sectiunea „Licitatii si anunturi”, unde oricine poate sa liciteze pentru cumpararea unor proprietati sau produse care, conform Ordonantei nr. 14/2007 indeplinesc conditiile legale de comercializare.
Cum castigi o licitatie publica?
Daca intrebarea pe care v-o puneti este „cum castigi o licitatie publica”, mai intai va trebui sa lamurim cateva aspecte legate de care sunt pasii pentru a putea participa la una. Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, pentru a participa la o licitatie electronica, este necesar sa va faceti un cont pe e-licitatie.ro si sa urmati pasii participarii pe site.
Ce sunt licitatiile publice?
Licitatiile publice au ca scop principal,gasirea celui mai potrivit ofertant pentru realizarea unei lucrari din domeniul public. Licitatia publica se bazeaza pe principiul economic al concurentei, tocmai pentru ca autoritatile contractante sa se bucure de serviciile celor mai optimi operatori economici, care se potrivesc cerintelor lor si bineinteles bugetului stabilit.
Procedura de inregistrare in e-licitatie.ro (SEAP)
Procedura de inscriere, e-licitatia.ro, SEAP, SICAP, e-licitatie.ro, e-licitatie. Contul seap e structurat in patru parti: general, cont utilizare, adrese si documente in cazul autoritatilor contractante. In cazul in care sunteti un operator economic, formularul de inscriere pentru dumneavoastra cuprinde cinci sectiuni, si anume: general, cont utilizare, adrese, domeniu de activitate si documente.
Ce este sistemul electronic de achizitii publice – SEAP?
Sistemul electronic de achizitii publice a luat fiinta tocmai pentru a sprijinii principiul transparentei, unul dintre cele 7 principii ale cardului legislativ european care reprezinta pilonii sistemului de achizitii publice in intreaga Uniunea Europeana.