Contact

FAQ

Am uitat parola. Cum procedez?

Pentru recuperarea parolei accesati linkul urmator: Recuperare parola .

Unde pot citi ultimile stiri si articolele in domeniul achizitiilor publice?

In josul paginii principale licitatia.ro la sectiunea Articole vei gasi cele mai noi informatii despre ce se intampla pe piata achizitiilor publice, stirile si anunturile importante pentru tine si afacerea ta.

Ce inseamna Catalogul de Produse ?

Catalogul de produse este un serviciu nou si inovativ oferit de licitatia.ro prin care puteti sa vindeti produsele dumneavoastra prin licitatie, direct pe site prin procedura de 'cumparare directa'.

De ce este util serviciul de monitorizare a licitatiilor oferit de licitatia.ro ?

Va ofera sansa de a gasi clienti noi, economisind bani, timp si resurse. Monitorizam zilnic pentru dumneavoastra sute de surse si va trimitem pe e-mail licitatiile care va intereseaza. Licitatia.ro e un generator de oportunitati pentru afacerea d-stra.

Care sunt avantajele site-lui LICITATIA.RO ?

-Oferim servicii profesionale de monitorizarea a licitatiilor publice -Oferim solutii personalizate pentru fiecare client -Suntem un partener de incredere si gasim intodeauna solutii la nevoile dumneavoastra

Pot testa serviciile site-lui LICITATIA.RO ?

Da, puteti publica un produs in catalogul de produse, o cerere de oferta si organiza o licitatie privata Gratuit pe site-ul LICITATIA.RO. Pentru monitorizarea licitatiilor aveti nevoie de abonament.

Cat costa un abonament?

Pretul abonamentului incepe de la 64LEI + TVA/luna pentru abonamnetul Start pe 1 an de zile. Detalii gasiti pe pagina ABONAMENTE.

Cum ma abonez pe site-ul www.licitatia.ro ?

Pentru abonare urmati pasi: 1) Creezi un cont 2) Selectezi domeniile si perioada 3) Confirmi comanda. Activarea abonamentului se face instant la plata cu cardul sau in 10 minute dupa primirea dovezii platii.

Pot plati online cu cardul?

Da, puteti plati cu cardul. Site-ul licitatia.ro va ofera posibilitatea de a plati cu cardul, pentru aceasta la modul de plata va rugam sa selectati "plata cu cardul".

Cum ma autentific pe site ?

Pentru autentificare dati click pe Autentificare. Introduceti adresa de e-mail cu care v-ati creat contul si parola dupa care dati click pe LOGIN.

Pot publica sau organiza licitatii direct pe site?

Da, acum www.licitatia.ro va ofera posibilitatea de a publica, organiza si desemna castigatorul unei licitatii direct pe site. Pentru a publica/organiza o licitatie va rugam accesati pagina Cereri de Oferte

Pot participa la licitatii daca sunt din alta tara?

Da, puteti participa la licitatii daca indepliniti conditiile mentionate in Documentatia licitatiei.

Cum pot descarca Factura Fiscala?

Dupa efectuarea platii Factura Fiscala este expediata automat prin e-mail in format PDF si o puteti descarca din sectiunea Facturile Mele dupa autentificarea pe site.

Cum pot vizualiza detaliile licitatiilor primite pe e-mail?

Pentru a putea vizualiza detaliile licitatiilor primite pe e-mail, trebuie sa va autentificati pe site dupa care dati click pe licitatia care doriti sa o vizualizati. Licitatia respectiva se v-a deschide pe site detaliat. Totodata pe site in contul dumneavoastra licitatiile sunt gata selectate si pregatite pentru dumneavoastra.

De unde pot descarca documentatia?

Documentatia se poate descarca gratuit pentru abonatii sitului www.licitatia.ro. Sunt cazuri in care Organizatorul percepe o taxa pentru Documentatii, atunci caietele de sarcini se vor procura de la Organizator.

Cum pot vizualiza Clarificarile?

Clarificarile nu sunt atasate fiecarei licitatii,decat in cazul in care detineti unul dintre pachetele de pe site.Odata abonati la acest serviciu veti primi zilnic alerte cu licitatiile la care sau efectuat modificari de catre Autoritatile Contractante.

Unde pot vizualiza licitatiile din Uniunea Europeana (UE) ?

Lista cu licitatiile publicate in jurnalul UE (TED) se afla la sectiunea Licitatii Publice UE. Pentru vizualizarea detaliilor aveti nevoie de un abonament activ la licitatia.ro.